Contact en Informatie


Contact en informatie NIJSSenPARTNERS

Wat zeggen onze klanten


RoutebeschrijvingNIJSSenPARTNERS
Langhoven 13
6721 SR Bennekom
0318 413543

info@nijssenpartners.nl


Helma E.P. Nijssen (1950)
Ik word in mijn werk geboeid door de interactie tussen mensen en vooral de inspiratie of de ontregeling die daaruit voortvloeit.
Ik ga ervan uit dat elk mens het beste inzet van hetgeen hij te bieden heeft, hoewel dat ook wel eens tot onbedoelde effecten leidt. Die worden vaak veroorzaakt door onwetendheid of blinde vlekken. Daarom vind ik het belangrijk dat je open en nieuwsgierig blijft en je steeds meer van jezelf en anderen bewust wordt. Dat je je oordelen opschort en jezelf en anderen accepteert en respecteert. Dan kan er ruimte ontstaan voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Daarnaast zijn: “Je kracht inzetten” en “Je kwetsbaarheid durven tonen” voor mij essentiële kenmerken voor ieders succes.

Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van (personeels)management, psychologie, coaching en systeemopstellingen en werkte als manager, trainer en (team)coach in zowel profit als non-profit organisaties.
Mijn doel is om mensen te inspireren tot het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid zodat zij zingeving vinden in hun werk en relaties..Wat zeggen onze klanten

Enkele reacties van deelnemers aan de training HUMAN ELEMENT:‘
PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT EN EMPOWERMENT’

ITC-adviseur: de training heeft me dichter bij mezelf gebracht. Mijn onrust en onzekerheid zijn gereduceerd.

Beleidsmedewerker gemeente: ik durf meer op mijn intuïtie te vertrouwen en ga nu eindelijk de dingen doen waar ik al zo lang tegen op zie. Ik heb gemerkt hoe ik mijzelf blokkeer door mijn mitsen en maren en hoe ik dat kan omzetten naar
pro-activiteit.

Consulent uitzendorganisatie: ik ben me bewust geworden hoe gevoelens sturing geven aan mijn en andermans handelen. Ik ben nu beter in staat om lastige werksituaties te doorbreken.

Leidinggevende verzekeringsmaatschappij: het was voor mij een grote eye-opener en daarmee de aanzet tot een noodzakelijke ommezwaai.

Onderzoeker: ik ben me bewust geworden van het - tamelijk - negatieve beeld dat ik van mezelf heb en de invloed die dat op anderen maar ook mezelf heeft. Na 2 weken: ik weet het positieve gevoel vast te houden en heb op enkele gebieden, waarin ik me onzeker voel, vooruitgang geboekt.

Vertrouwenspersoon opleidingsinstituut: ik zie nu in dat de reactie ván een ander niet alles óver mij zegt; ik ben me zekerder gaan voelen in het openlijk bespreken van mijn ideeën en mening, ik ben mij beter bewust geworden van de gevoelens van anderen.

Personeelsconsulent: de training heeft me inzicht in mezelf gegeven. Stelt me in staat om opener naar anderen te zijn en met beide benen op de grond te blijven.

Teamleider adviesbureau: veel over mezelf geleerd, gemotiveerd om opgedane kennis toe te passen. Achterlaten van mijn onterechte twijfels over mezelf. Een ervaring voor het leven !

Directeur zorgcentrum: een training met diepgang die me veel inzichten heeft opgeleverd over eigen en andermans beweegredenen achter het handelen.Enkele reacties van deelnemers aan de training:
HUMAN ELEMENT – ORGANISATIETOEPASSINGEN

Direkteur zorgcentrum: ik heb aan den lijve ondervonden wat inclusie in de praktijk betekent en kan opleveren. In deze driedaagse heb ik zinnige en direkt toepasbare instrumenten meegekregen die mij in staat stellen om door te kunnen groeien zowel in persoonlijk opzicht als met mijn teams.

Wetenschappelijk medewerker/onderzoeker: ik heb meer zicht gekregen op mijn eigen functioneren in groepen en kan daardoor beter bepalen hoe ik de dingen het best kan aanpakken. Hierdoor durf ik situaties anders dan voorheen te benaderen. Ik heb ingezien hoe ik anderen beter kan ondersteunen.

Trainer: een persoonlijke verrijking waar het gaat om begrip van mijn eigen gedrag ten opzichte van anderen. Een beter zicht op de mogelijkheden die inclusie, control en openheid bieden voor leidinggevenden en manangers. Tijdens mijn trainingen ICO als extra dimensie gebruiken om mijn cursisten een bewustwording bij hun functioneren aan te reiken.

Teamleider: een nieuwe mogelijkheid om mezelf te kunnen zijn maar ook om mezelf te kunnen ontplooien. En dat alles op een heel prettige manier. Bedankt voor alle persoonlijke aandacht !

Laboratorium medewerker: ik heb een extra stimulans ervaren om te gaan doen wat ik het liefste wil, ik hoef me niet meer op de achtergrond te houden. Mijn bewustzijn is toegenomen en ik heb handvatten gekregen om de effecten van deze training in de samenwerking met anderen vorm te geven.

Personeelsconsulent: ik heb tools voor mijn vraagstukken gevonden én in combinatie met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling is het een compleet geheel geworden. Ik ga mijn nieuwe inzichten gebruiken tijdens vergaderingen en dat wil ik doen vanuit hetgeen ik echt belangrijk vind.

Leidinggevende: ik heb nu enigszins een idee waarom mijn medewerkers mij soms hoogdrempelig vinden. Ik heb een instrument gevonden om meer eenheid en openheid van het kader te bewerkstelligen waardoor we een betere samenwerking kunnen creëren.Routebeschrijving
Komende vanuit Gorinchem de A15 neem je de afslag Kesteren, Rhenen.
Direct over de brug bij Rhenen neem je de afslag (rechts) richting Rhenen en bij de stoplichten direct rechts.
Je rijdt langs het dierenpark en langs het grote oorlogsmonument.
De weg daalt af met een bocht scherpe bocht naar links en naar rechts, die volg je.
Je blijft op deze weg rechtdoor rijden richting Wageningen.
Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor.
Bij de stoplichten ga je vervolgens links.
Bij de 2e stoplichten (aan je linkerkant zie je op de hoek het gebouw van METEO-Consult) ga je rechtsaf.
Je vervolgt deze weg en bij de 3e stoplichten ga je linksaf, richting Bennekom.
Deze weg heet de Mansholtlaan.
Na de rotonde neem je de eerste weg rechts: Kierkamperweg. **
Neem hier de 3e weg rechts (op de hoek makelaar Rozeboom).
Dit is de Langhoven. Rijdt door tot het 2e kruispunt Langhoven / Breehoven. Aan de linkerkant op de hoek vind je nr. 13, verscholen achter een ligusterhaag.
Daar is het !

Komende vanuit Utrecht via de A12 Utrecht richting Arnhem of
vanuit het noorden via de A 50 en vervolgens de A12 richting Utrecht.
Neem afslag 24 richting Ede, Wageningen, Bennekom.
Ga richting Wageningen Bennekom. Bij de verkeerslichten vervolg je de weg richting Wageningen tot je aan je linkerhand een BP benzinestation ziet liggen. Ná dit benzinestation (ca. 400m). ga je bij de stoplichten linksaf, dit is de Kierkamperweg.
Vervolg vanaf **

Vanaf de A50 komende uit ’s-Hertogenbosch/Nijmegen.
Neem de afslag Wageningen/Renkum/Oosterbeek,
bovenaan de afslag richting Renkum/Wageningen. Bij het eerste (op het viaducht) stoplicht rechtdoor, ook het tweede stoplicht rechtdoor, aan de linkerkant ziet u een papierfabriek. Bij de rotonde rechtdoor en bij het volgend verkeerslicht rechtsaf, (aan de linkerhoek een Peugeot garage) richting Bennekom/Ede. U blijft rechtdoor rijden en passeert hierbij twee rotondes, een stoplicht en vervolgens weer een rotonde. Na deze rotonde neemt u de eerste weg rechts: Kierkamperweg** Vervolg vanaf **

Hartelijk welkom aan de LANGHOVEN 13, te BENNEKOM !
En mocht het toch niet helemaal lukken: 06-13363320, dan ‘loods’ ik je graag !

Helma Nijssen