TRAINING: THE HUMAN ELEMENT ®
‘ORGANISATIETOEPASSINGEN’
met elkaar de diepte in om gezamelijk hogerop te komen


CUSTOMERS FOR LIFE ®
de klant als uitgangspunt en resultaat
op basis van THE HUMAN ELEMENT filosofie


OPSTELLINGEN

WEERGALOOS JEZELF ZIJN


TRAINING: THE HUMAN ELEMENT ®
‘Empowerment’
met jezelf de diepte in om hogerop te komenWanneer?
Ken je dat gevoel:
ik merk dat mijn gedrag soms weerstand oproept; ik weet niet waar dat aan ligt
het beeld dat anderen van me hebben strookt niet met mijn zelfbeeld
ondanks goede voornemens en hoge inspanningen blijven mijn resultaten achter.
het ontbreekt me regelmatig aan zelfvertrouwen.

Dan is het tijd voor bezinning, om stil te staan bij je waarden en mogelijkheden. Om je eigen beweegredenen te leren kennen en van daaruit geïnspireerd keuzes te kunnen maken die bij passen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met jezelf de diepte in te gaan om hogerop te komen.

Resultaten
Tijdens de training: ”Empowerment” leer je inzien hoe je bent in de interactie met anderen, je gedragspatronen worden duidelijk en onderliggende gevoelens inzichtelijk. Je wordt je bewust van je keuzes en je onderkent de mogelijkheden om te veranderen. Je leert inzien wat je waard bent en wat je nodig hebt om vanuit bezieling te leven en te werken en vooral hoe je daar zélf verantwoordelijkheid in kunt nemen.

Deelnemersprofiel
Leden van hoger en middelmanagement in profit en non-profitorganisaties, teamleiders, beleidsmedewerkers, professionals, lijn-, staffunctionarissen en overige medewerkers die met plezier willen (leven en) werken en die een beter rendement uit hun inspanningen nastreven.

Deze training wordt zowel incompany als op basis van open inschrijvingen gegeven.
De open training duurt 4 opeenvolgende dagen (11 dagdelen), vindt plaats in een conferentiecentrum in Midden Nederland.

Data open trainingen:
Groepsgrootte: 8 tot 10 deelnemers.
Investering: € 1.775,00 all-in, exclusief 19% BTW en arrangementskosten.


Informatie
Helma Nijssen, info@nijssenpartners.nl telefoon 0318 – 413543.


Wat zeggen onze klanten

Enkele reacties van deelnemers aan de training HUMAN ELEMENT:‘
PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT EN EMPOWERMENT’

ITC-adviseur: de training heeft me dichter bij mezelf gebracht. Mijn onrust en onzekerheid zijn gereduceerd.

Beleidsmedewerker gemeente: ik durf meer op mijn intuïtie te vertrouwen en ga nu eindelijk de dingen doen waar ik al zo lang tegen op zie. Ik heb gemerkt hoe ik mijzelf blokkeer door mijn mitsen en maren en hoe ik dat kan omzetten naar
pro-activiteit.

Consulent uitzendorganisatie: ik ben me bewust geworden hoe gevoelens sturing geven aan mijn en andermans handelen. Ik ben nu beter in staat om lastige werksituaties te doorbreken.

Leidinggevende verzekeringsmaatschappij: het was voor mij een grote eye-opener en daarmee de aanzet tot een noodzakelijke ommezwaai.

Onderzoeker: ik ben me bewust geworden van het - tamelijk - negatieve beeld dat ik van mezelf heb en de invloed die dat op anderen maar ook mezelf heeft. Na 2 weken: ik weet het positieve gevoel vast te houden en heb op enkele gebieden, waarin ik me onzeker voel, vooruitgang geboekt.

Vertrouwenspersoon opleidingsinstituut: ik zie nu in dat de reactie ván een ander niet alles óver mij zegt; ik ben me zekerder gaan voelen in het openlijk bespreken van mijn ideeën en mening, ik ben mij beter bewust geworden van de gevoelens van anderen.

Personeelsconsulent: de training heeft me inzicht in mezelf gegeven. Stelt me in staat om opener naar anderen te zijn en met beide benen op de grond te blijven.

Teamleider adviesbureau: veel over mezelf geleerd, gemotiveerd om opgedane kennis toe te passen. Achterlaten van mijn onterechte twijfels over mezelf. Een ervaring voor het leven !

Directeur zorgcentrum: een training met diepgang die me veel inzichten heeft opgeleverd over eigen en andermans beweegredenen achter het handelen.