TRAINING: THE HUMAN ELEMENT ®
‘ORGANISATIETOEPASSINGEN’
met elkaar de diepte in om gezamelijk hogerop te komen


CUSTOMERS FOR LIFE ®
de klant als uitgangspunt en resultaat
op basis van THE HUMAN ELEMENT filosofie


OPSTELLINGEN

WEERGALOOS JEZELF ZIJN


TRAINING: THE HUMAN ELEMENT ®
‘ORGANISATIETOEPASSINGEN’
met elkaar de diepte in om gezamelijk hogerop te komenWanneer ?
als je samenwerkingsrelaties binnen en tussen teams wilt verstevigen
als je de voorwaarden wilt leren kennen om - eenmaal genomen - besluiten en veranderingen door te kunnen voeren
als je de oorsprong van conflicten wilt leren kennen en met succes wilt kunnen oplossen
als je toe bent aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Dan is het tijd voor bezinning, om stil te staan bij je persoonlijke competenties en hetgeen je belemmert om succesvol te zijn in samenwerking met anderen.Om verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken die leiden naar bezieling en persoonlijk meesterschap.

Resultaten
Tijdens de training “Organisatietoepassingen” krijg je inzicht in de oorzaak van energieverslindende patronen en handvatten hoe deze te doorbreken.
Je leert:
wat er ontbreekt aan de voorwaarden voor succes en plezier en hoe je daar persoonlijk en gezamenlijk verantwoording voor kunt nemen.
stagnerende mechanismen te herkennen en hoe je deze kunt doorbreken
conflicten te zien als mogelijkheid voor verdere ontwikkeling en hoe je dat vorm kunt geven
effectiever communiceren
kortom: je leert samen te werken aan samenwerken.


Voor wie en wanneer?
Deelnemers hebben in een eerder stadium de training ‘EMPOWERMENT’ gevolgd en zijn toe aan de volgende stap van hun ontwikkeling.

Deze training wordt zowel incompany als op basis van open inschrijvingen gegeven.
De open training duurt 3 opeenvolgende dagen (8 dagdelen) en vindt plaats in een comferentiecentrum in het midden van het land

Data:

Groepsgrootte: 8 tot 10 deelnemers.
Investering: € 1295,00 all-in, exclusief 19 % BTW en arrangementskosten


Informatie
Helma Nijssen, info@nijssenpartners.nl telefoon 0318 – 413543.


Wat zeggen onze klanten
Enkele reacties van deelnemers aan de training:
HUMAN ELEMENT – ORGANISATIETOEPASSINGEN

Direkteur zorgcentrum: ik heb aan den lijve ondervonden wat inclusie in de praktijk betekent en kan opleveren. In deze driedaagse heb ik zinnige en direkt toepasbare instrumenten meegekregen die mij in staat stellen om door te kunnen groeien zowel in persoonlijk opzicht als met mijn teams.

Wetenschappelijk medewerker/onderzoeker: ik heb meer zicht gekregen op mijn eigen functioneren in groepen en kan daardoor beter bepalen hoe ik de dingen het best kan aanpakken. Hierdoor durf ik situaties anders dan voorheen te benaderen. Ik heb ingezien hoe ik anderen beter kan ondersteunen.

Trainer: een persoonlijke verrijking waar het gaat om begrip van mijn eigen gedrag ten opzichte van anderen. Een beter zicht op de mogelijkheden die inclusie, control en openheid bieden voor leidinggevenden en manangers. Tijdens mijn trainingen ICO als extra dimensie gebruiken om mijn cursisten een bewustwording bij hun functioneren aan te reiken.

Teamleider: een nieuwe mogelijkheid om mezelf te kunnen zijn maar ook om mezelf te kunnen ontplooien. En dat alles op een heel prettige manier. Bedankt voor alle persoonlijke aandacht !

Laboratorium medewerker: ik heb een extra stimulans ervaren om te gaan doen wat ik het liefste wil, ik hoef me niet meer op de achtergrond te houden. Mijn bewustzijn is toegenomen en ik heb handvatten gekregen om de effecten van deze training in de samenwerking met anderen vorm te geven.

Personeelsconsulent: ik heb tools voor mijn vraagstukken gevonden én in combinatie met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling is het een compleet geheel geworden. Ik ga mijn nieuwe inzichten gebruiken tijdens vergaderingen en dat wil ik doen vanuit hetgeen ik echt belangrijk vind.

Leidinggevende: ik heb nu enigszins een idee waarom mijn medewerkers mij soms hoogdrempelig vinden. Ik heb een instrument gevonden om meer eenheid en openheid van het kader te bewerkstelligen waardoor we een betere samenwerking kunnen creëren.